Horní menu

Drobečková navigace

Úvod > Obec > Aktuálně z obce > Pozvánka Kulturního centra v Týništi n. O. - září 2012

Pozvánka Kulturního centra v Týništi n. O. - září 2012



Kulturní centrum města Týniště nad Orlicí zve všechny milovníky dobré zábavy a vynikající hudby na pravidelné Taneční odpoledne pro nejen dříve narozené. Akce se uskuteční v neděli 9.září na malém sále kulturního domu v Týništi nad Orlicí a začátek je ve 14,00 hodin. K tanci a poslechu Vám bude hrát kapela Filipa Koláře.

Dále zveme nejen občany města Týniště nad Orlicí na tradiční Týnišťské posvícení aneb loučení s létem. Akce se uskuteční v neděli 16.září na Tyršově náměstí v Týništi nad Orlicí a začátek programu je ve 14,00 hodin. V programu se můžete těšit na divadelní představení ZE STARÝCH POVĚSTÍ ČESKÝCH aneb KDO NESKÁČE NENÍ ČECH, ve kterém se představí herci DS Májovka ze Synkova, na kapelu Crossband z Nymburka a na kapelu FANTASY Music ze Solnice. Od 14,00 hodin bude probíhat Čarodějný park pro děti s DDM Sluníčko. Program bude moderovat dvojice Libor Stolín a herec Jiří Krytinář. Pro občany je zajištěn bohatý stánkový prodej a bohaté občerstvení. V případě nepříznivého počasí se program přesouvá do prostor kulturního domu.

Dále upozorňujeme, že jsou stále v prodeji vstupenky na vynikající muzikál Světáci v podání herecké společnosti Háta z Prahy. Vstupenky lze zakoupit v kanceláři kulturního domu v Týništi nad Orlicí, nebo objednat na tal.č.: 494 371 693. Bližší informace naleznete na www.tyniste.cz