Horní menu

Drobečková navigace

Úvod > Obec > Aktuálně z obce > Pozvánka na kulturní akce v regionu

Pozvánka na kulturní akce v regionu



Letní areál VRŠOVKA  Vás srdečně zve na hudební koncert THE BEATLES a ABBA REVIVAL, koncert se koná v pátek 26. července od 20 hodin. Vstupné 150,- Kč.

DOBRUŠSKÉ LETNÍ MUZICÍROVÁNÍ 2013 je připraveno v neděli 28. července od 18 hodin na náměstí F. L. Věka. Tentokrát se představí popová skupina COMBI z Rychnova nad Kněžnou. Již 7. ročník Dobrušského letního muzicírování se koná za každého počasí, občerstvení zajištěno. Pořádá město Dobruška. Vstup zdarma.

VEČERNÍ PROHLÍDKY ZÁMKU v Novém Městě nad Metují ve středu 24. července. Na návštěvníky čekají krásně nasvícené zámecké interiéry, ale také rodinné fotografie a další zajímavosti (např. šaty císařovny Sissi) ze sbírek majitele zámku. Na závěr prohlídky se můžete těšit na hudební vystoupení. Začátek první prohlídky ve 20, 30 hodin. Vstup pouze na objednávku. Objednávky na tel. čísle: 491 470 523. Vstupné základní 130,- Kč, zlevněné 100,- Kč (školní děti, studenti do 26 let). Pořádá: Zámek Josefa Mariana Bartoně-Dobenína, tel. 491 470 159, e-mail: zamekkultura@zameknm.cz, www.zameknm.cz

Opočenská beseda uvádí v rámci projektu Opočno Františka Kupky KONCERT STUDENTŮ PARDUBICKÉ KONZERVATOŘE, který se uskuteční v pátek 26. července od 19 hodin v Obrazárně Státního zámku Opočno. Hrou na housle se představí Sára Schumová a Kristýna Kovaříčková. Na klavír Jakub Šaroun. Předpokládaná délka programu je 120 minut. Koncert se koná za přispění Kristiny Colloredo – Mansfeldové.